Om oss

Vispiro er et nytt medlem av Inko-familien. Vi hjelper hele organisasjoner, team og enkeltmennesker med vekst og utvikling. Vårt kompetanseteam er engasjerte mulighetsskapere som får mennesker til å spire og utvikle seg.

Vispiro er et selskap som selger kommersielle tjenester. Det er en del av Inko-familien, men er skilt ut fra Inko AS som leverer forhåndsgodkjente tiltak til NAV.

RAUS

er en væremåte som skal identifisere og kjennetegne oss i alt vi gjør. Vi ser folk, vi annerkjenner ulikhet og jobber med å skape mestring og muligheter fra den enkeltes ståsted. Vi er nysgjerrige på, og glade i folk.

ENGASJERT

er bensinen på motoren vår, da vi hele tiden drives fram av at vi engasjerer oss både emosjonelt og rasjonelt sett i våre kunders utfordringer. Det gjelder selvsagt også internt, der vi alltid er på utkikk etter å bidra positivt inn i det totale laget av folk hos oss.

MULIGHETSSKAPER

som ser utfordringer som en gedigen mulighet. Det forplikter oss til å tenke lengre enn bare å avdekke ting. Vi må også løse det og skape et bedre resultat enn hva det kanskje reelt sett var mulig å få øye på når vi ble engasjert av kunden.